Freelancere søkes!

By December 17, 2014 December 6th, 2018 News

Racecar har mye å gjøre for tiden, og vi ønsker kontakt med freelance motion designere med bred erfaring til forskjellige typer oppdrag. Vi jobber i hovedsak med animert design for TV, reklame og presentasjonsfilm. After Effects kan du til fingerspissene, og du har god erfaring med Cinema 4D. Har du erfaring med illustrasjon, foto eller andre teknikker i tillegg er det et pluss find a palm beach shores roofing company.

Som freelancer hos oss er det viktig at du kan jobbe selvstendig og kreativt med et prosjekt fra A til Å, men du må også kunne være en del av et team. Du har erfaring med den type oppdrag vi leverer. Vi setter høye krav til nivå på design og animasjon som visuelle formidlere av historier. Du er opptatt av detaljene, men mister ikke fokus på tiden og det store bildet.

Vi tilbyr spennende prosjekter og utfordrende dager i et kreativt selskap, tidvis med høyt tempo. Her får du muligheten til å jobbe i et prisvinnende, tverrfaglig, kreativt og meget godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med Anders.

For other news, if you want to purchase a car but you don’t have cash, checkout payday loans for poor credit no brokers.

2 Comments

 • Hei Anders!

  Jeg er en 29år gammel jente fra gubrandsdalen som har studert motion graphic BA (hons). at Ravendbourne University i London.
  Søker nå ivrig etter arbeidserfaring. Sender gjerne en CV og stiller opp til intervju om dere fremdeles leter etter freelancere.

  Mvh
  Marthe Smidesang

  • Jonas Bødtker says:

   Hei Marthe. Det er ikke alltid vi får tid til å svare i kommentarfeltet med en gang. Du kan jo gjerne sende Anders en mail.

   mvh
   Jonas

Leave a Reply